ÚJRA NYIT A KONCERTTEREM!

Kedves Közönségünk!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy május 15-től ismét megnyitjuk a Bartók Béla Emlékház koncerttermét, hogy személyesen, a helyszínen élvezhessék hangversenyeinket.

A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendeletnek megfelelően a koncerteken a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők vehetnek részt!
A koronavírus elleni védettség igazolása belépéskor a védettségi igazolvány és egyéb személyazonosság igazolására szolgáló hatósági igazolvány felmutatásával történik.

Koncertjeink csak előzetes regisztrációval látogathatók; kérjük, hogy részvételi szándékukat minden esetben jelezzék előre az info@bartokemlekhaz.hu e-mail címen vagy a (+36) 1 394 2100-as telefonszámon legkésőbb a hangverseny napján 12.00 óráig. Regisztráció után a lefoglalt jegyek átvehetők a koncert előtt jegypénztárunkban.
Vendégeink, a fellépő művészek és munkatársaink egészségének védelme érdekében kérjük,

  • érkezéskor használják a bejáratnál elhelyezett érintésmentes kézfertőtlenítő automatát;
  • az épületben mindvégig viseljenek arcmaszkot;
  • amennyiben a jegypénztárnál tartózkodik látogató, az előtérben várakozzanak.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Bartók Emlékház koncerttermében ionizátoros légtisztító berendezést alkalmazunk a rendezvények előtt és a szünetben, mely alkalmas a Covid-19 vírus levegőben történő hatástalanítására is. A közönség létszámát egyelőre 50 főben maximáljuk.
A helyszíni részvétel mellett élő közvetítéseink továbbra is díjtalanul elérhetőek Facebook oldalunkon!
https://www.facebook.com/bartokemlekhaz/live/

A már lezajlott koncertek videófelvételeit megtalálhatják Facebook oldalunkon és szerkesztett formában a Bartók Emlékház YouTube csatornáján.
https://www.facebook.com/bartokemlekhaz/videos/2843892829180175/
https://youtube.com/channel/UCYIRcE5lRWZQxt0UBeDbEHQ
Kérjük, iratkozzanak fel csatornánkra!
Várjuk Önöket szeretettel a helyszínen és a képernyők előtt is!